De tjänster som vi erbjuder

Vad vi fokuserar på:

Mobilanpassning

Mobilanpassad hemsida är ett måste idag! Över 65% av all trafik på nätet idag kommer från mobila enheter. Därför är alla hemsidor vi bygger responsiva och går att använda i alla olika enheter!

Visuell indentitet

Ditt företag förtjänar en grafisk identitet som kommunicerar rakt och sanningsenligt. Vi hjälper dig att hitta rätt färger, typsnitt, logotyp och personlighet så att du blir ihågkommen och ger rätt intryck till dina potentiella kunder och samarbetspartners.

Skräddarsydd

Vi bygger skräddarsydda hemsidor som är användarvänliga just för dig. Vi designar hemsidor åt allt från enmansföretag till större bolag och privatpersoner och har erfarenheten av att arbeta med och utveckla hemsidor i publiceringsverktyget WordPress.

Sökoptimering

Vill du att ditt företag skall synas i det ögonblick en potentiell kund söker efter dina tjänster eller produkter? Vi tar dig till toppen av Googles sökresultat så att du kan slappna av och uppleva en stabil ström av besökare till din hemsida och ökade intäkter.

Såhär går processen till:

01: Möte & analys

Vi talas vid och lär känna varandra via ett möte, ett klassiskt telefonsamtal eller via Google Meet. Du berättar vad du vill ha – vi lyssnar noga, ställer frågor och delar med oss om våra tankar kring stil, design och funktion.

02: Designförslag

Med våra konversationer som grund formas en idé om er nya hemsida. Insikterna om din verksamhets behov, mål och kundgrupp blir tillsammans med dina personliga preferenser utgångspunkten när vi börjar arbeta med ditt designförslag.

Vi analyserar tillsammans designförslaget och diskuterar om vår design kommer kunna erbjuda dina besökare bästa möjliga upplevelse. Att tillsammans granska designen effektiviserar arbetsflödet och minimerar risken för missförstånd längre fram i projektet.

03: Designprocessen

Efter designförslaget har blivit godkänt byter vi ut kreativitet mot modern teknik och slutför arbetet i WordPress. Innan din nya hemsida laddas upp får du givetvis möjlighet att ge feedback och konstruktiv kritik.

04: Uppladdning

Designen sitter och allt fungerar felfritt. Dags att lansera er nya webbsida!