Om oss på

VisualsMedia

Vi är en mediabyrå belägen i Falun med god kunskap inom media och webbutveckling för att kunna hjälpa dig eller ditt företag att synas på webben.

Vår historia & vårat mål

Resan för oss startade som ett UF‐Företag år 2019. Vi startade med ideén om att göra hemsidor till privatpersoner och företag. Under året som UF‐Företag så skapade vi hemsidor till ett överkomligt pris för att få få kunskapen och rutinen inom skapandet av hemsidor. Efter året som UF‐Företag så har vi fortsatt med skapandet av hemsidor och annan typ av design på fritiden. Nu år 2023 så har vi tagit steget och startat upp ett bolag och satsa på detta för att vi anser att vår kunskap kan hjälpa många.

Tidigare så designade vi endast hemsidor men under åren har vi har märkt att skapandet av logotyper och annan design har varit stor efterfrågan på. Så därmed har vi utöver webdesignen valt att även erbjuda hjälp med både design av logotyp och marknadsföring, allt för att du eller ditt företag ska synas på internet och få ett stilrent visuell avtryck på nätet.

Vi på VisualsMedia

Samuel

Samuel

Grundare/Designer

samuel@visualsmedia.se

+46 73 624 96 48

Linus

Linus

Grundare/Designer

linus@visualsmedia.se

+46 72 507 99 40

Dags för en förändring?

Kolla in vilka olika tjänster som vi erbjuder för att matcha dina behov.